blog:29.03.2009-29.3._voi_jospa_oisin_saanut_olla_mukana

29.3. Voi jospa oisin saanut olla mukana..

Pitihän se arvata, heti kun tapahtuu jotain merkittävää, niin meikäläisen täytyy opiskella myös sunnuntaina. Onneksi on mukavia poninomistajia, jotka pitävät ahkeran opiskelijan ajan tasalla lähettämällä kuvia uuteen kännykkään (joka pidetään visusti poissa Nikon jaloista). Poniparista taitaa kohta tulla trio, kun Fanni-poni oli taas viikonloppuvieraana. Niko-poni sai siis tutustua peilikuvaansa. Ensin kaksikko sai tutustua ja riehua maneesissa ja vauhtia kuulemma löytyy. Tämän päivän kuva olikin sitten kaksi ruskeaa ponin takamusta vaunujen edessä. Hyvin on kuulemma mennyt ja nyt kyllä harmittaa, kun en ollut paikalla.

Viikonloppuna on kilpailtu myös UrHun seuramestaruuksista niin koulu- kuin esteratsastuksessa. Hieman olen kuullut kisakuulumisia, hienosti ovat kuulemma sujuneet ja tuloksetkin näyttävät melko mukavilta.

Tammelan suunnassa jatketaan opiskelua, niin koulussa ”oikeiden” opintojen kuin kotonakin erään kouluradan parissa. Tällä hetkellä tuntuu, että tallitytöt ovat oikeassa, Soila eksyy.

Soila

~~LINKBACK~~Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
H T U V C
 
blog/29.03.2009-29.3._voi_jospa_oisin_saanut_olla_mukana.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)