Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


blog:29.04.2010-29.4

29.4. Kevään merkkejä

Ponikuskin päivät ovat olleet täynnä paperipinoja, joten blogin päivitys on jäänyt hieman taka-alalle.

Kevät on tuonut mukanaan kevätkiireitä. Kisakausi on aluillaan ja uusia hevoslapsia odotellaan syntyviksi. Ensimmäisenä päivänvalon näki Virpin pienisuuri orivarsa, jonka syntymää seurasi muutama sata ihmistä aiheuttaen mm. nettisivujen kaatumisen. Seuraavaksi pitäisi putkahtaa Lordin esikoinen, Tyynen laskettu aika on jo mennyt, mutta varsa se vaan antaa odotuttaa itseään.

Viime viikonloppuna hiottiin koulukuvioita aluevalmennuksissa. Karvanopat kulkivat oikein mallikkaasti, valmentajasedän mukaan paremmin kuin koskaan. Kuskin mielestä parantamisen varaa on edelleen ja paljon, mutta hyvillä mielin voi olla tuollaisen kommentin jälkeen. Taisi vaan mennä kesän kisasuunnitelmat uudelleen pohdintaan…

Lauantai-iltana valmennusten jälkeen Team Terrieri kipitti Ratsastajainliiton palkitsemistilaisuuteen. Ponit olivat raataneet hevospariluokissa jokseenkin kiitettävästi ja kuski sai käydä pokkaamassa valiomerkkipalkinnon viime kauden rankingin perusteella. Vastustahan ei tosin ponikoosta löytynyt… Kaija oli siis pakotettu mukaan henkiseksi tueksi. Tästä lähtien taidamme sopia etukäteen mitä laitetaan päälle. Valmistauduimme lähtöön melko hilpeissä tunnelmissa, sillä asuvalintamme olivat jokseenkin samanlaiset (eli Kaija siis kohteliaasti repesi nauruun kun otin esiin niin kutsutun gaala-asuni). Myös paikan päällä saimme kommenttia sukkamainoksen koirat mieleen tuovista asuista.

Juhlimiset jäivät vähemmälle, sillä sunnuntaina oli vuorossa aluekisat koulun- ja tarkkuuden merkeissä. Ponit olivat jälleen kerran verryttelyssä oikein mainioita, mutta radalla oli taas Niko-poneja syöviä petoja. Suorituksessa oli mielestäni paljon parantamista, mutta sijoituimme kuitenkin toisiksi. Kimurantilla tarkkuusradalla selvisimme ilman pallonpudotuksia, mutta vauhti oli aivan liian hidas. On se kumma, että vaikka ajaessaan jo tietää menevänsä liian hitaasti, ei asialle kuitenkaan tee paljon mitään…

Coen tiimeineen pakkasi kamppeensa ja aloitti sunnuntaina matkan muille maille. Tänään on Tanskan Dorthealystissä körötelty kouluradalla. Marko ja Coen löytyvät tulosluettelossa sijalta 11. toiseksi parhaalla suomalaissuorituksella. Kisat jatkuvat vappuviikonloppuna.

Kotimaassa on vuorossa kauden ensimmäiset kokonaiset kisat Ypäjällä. Sinne suuntaavat matkansa seuraponien valiot, Timo (aka MacGyver), Jeviiri ja Vahto. Huomenna siis perinteinen operaatio pakkaus ja puunaus. Lauantaina on edessä koulu- ja tarkkuusosuudet ja sunnuntaina päästään maratonille. Team Terrierin vakaa aikomus on pukeutua uusiin lempiväreihinsä.

Soila

~~LINKBACK~~



Keskustelu

Kirjoita kommenttisi:
A U O R P
 
blog/29.04.2010-29.4.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 (ulkoinen muokkaus)