Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


hevoset:palsu

Palsu

search?q=Palsu&btnI=lucky

<autolink>


Palsu

Rotu: Suomenhevonen
Syntynyt: 1993
Sukupuoli: tamma

Isä: Suikku
Emä: V.T. Palma
Emän Isä: V.T. Ajatus

Jälkeläiset:
1997 t. Palsu-Tyttö | i. Ero-Ponsi
2006 t. Hessin Lotta | i. Vahto

Näyttelytuloksia:
~ III palk valtakunnallinen suomenratsujen ja pienhevosten näyttely (6-7-7-6-7=33), Urjala 9.9.2006

Kantakirjaus lausunto ja pisteet:
7.11.2002 Ypäjä; 8-8-8/7-7=38
ei palkittu

Hyvät tyypit, pyöreä pitkä runko, hyvä kaula ja säkä, jyrkkä lapa, hyvä satulansija.
Kuivanlaiset hyväluiset jalat, oikea etujalka hieman ulkokierteinen, takajalat hyväasentoiset, hyvänpuoleiset kaviot, vasen etukavio hieman ahdaskantainen.
Suorat edestä ahtaanlaiset käyntiliikkeet, etujalkojen liikkeet väljenevät, oikea etujalka hieman meloo ja takajalkojen liikkeet suorat ravissa. Tyyli: hyvä etujalkojen tekniikka, takajalat jäävät alle, hyvä hyppykaari, voimaton ponnistus. Käynti: lyhyt, melko irtonainen. Ravi: tavallinen. Laukka: saisi olla pyöreämpi. Ratsastettavuus: kantaa itseään ravissa ja laukassa, siirtymisissä etupainoinen ja vahva kädelle. Hyvä eteenpäinpyrkimys.

kantakirjauskokeen muut pisteet: kouluratsastuskoe 138/260, luonne 9, liikkeet 7, tyyli 7, (ratsastettavuus 7), yht. 23p

Muuta:
Palsu on kiltti ja reipas tamma. Se on valloittanut monen tuntilasen, erityisesti aikuisratsastajien sydämet. Se on debytoinut myös valjakkotarkkuudessa, mutta keskittyy tänäpäivänä ratsun tehtäviin. Todella mukava hevonen hoitaa, ei tekisi pahaa kärpäsellekään. Tammalla todella positiivinen asenne kaikkea kohtaan. Ratsastaessa hieman kuumakalle, innostuu helposti!

</autolink>

hevoset/palsu.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:22 (ulkoinen muokkaus)