kilpailut:2014:kkesittely

Tämä on vanha versio dokumentista!


Keilakunkku 2014 Voittajaesittelyt

Juniorit

Kuka olet? (nimi, kotipaikka, ikä ja ammatti) Ida Kallioinen, Uusikaupunki, 12 v, ammatti koululainen ja vapaa-ajalla ponien ratsuttaja

Hevosesi? (nimi, ikä, rotu, kotitalli& kaverit, taustaa ja tulevaisuuden suunnitelmia) Osallistuin Keilakunkkuun ponilla Niemenpellon Mimosa, joka on 14-vuotias ja rodultaan shetlanninponi. Mimmun kotitalli on Wasaborgin talli. Mimosa tarhailee poikaystävänsä Vili-ponin kanssa. Olen aiemmin kisannut Mimosalla koulu- ja esteratsastuksessa ja osallistuimme viime vuonna mm. shettisten mestaruuskisoihin. Olen myös ohjastanut Mimosaa poniraveissa ja Teivosta otimme voiton edellisenä talvena.

Tulevaisuuden suunnitelmissa on ensin voittaa Keilakunkku ja ajaa tänä vuonna ensimmäinen maraton. Koulua ja tarkkuutta olen kilpaillut nyt kolme kautta. Vanhempana haaveenani on päästä maajoukkuevalmennuksiin äidin Vili-ponilla (Stonecastle's Wild Prince). Ratsastusta kisaan tällä hetkellä omalla Elounelma-suomenpienhevosella. Nyt olemme kisanneet koulua helppoa A:ta ja esteitä 100 cm luokissa. Tällä kaudella siirrymme kisaamaan kansallisia luokkia.

Arkirutiinisi?

Aamulla menen kouluun, joka on lähellä kotiani. Käyn Pohitullin koulun musiikkiluokkaa. Koulun jälkeen menen yleensä heti tallille, ellei minulla ole viulutunti musiikkiopistossa. Tallilla ratsastan 1-3 ponia päivässä ja sisäänratsutan nuoria poneja (äiti auttaa alkuvaiheissa) sekä jatkokoulutan ratsutettavaksi tulevia poneja. Käyn myös joka toinen viikko Laitilassa MCM-tallilla Anu Uusinarkauksen estevalmennuksessa. Iltaisin löhöilen sohvalla, katselen telkkaria ja syön .

Taktiikkasi voittosuoritukseen?

Koitan keskittyä mahdollisimman hyvin ja malttaa odottaa enkä ala hätiköimään, koska Mimosa voi alkaa myös liian hätäiseksi.

Ajatuksesi Keilakunkku-sarjasta?

Hyvin järjestetyt kisat, joissa on rentoa aloittaa kausi. Tähän pitää mainita myös, että puffetti on hyvä!!

kilpailut/2014/kkesittely.1394003932.txt.gz · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:31:52 (ulkoinen muokkaus)