Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


kilpailut:2014:kkesittely

Erot

Tämä näyttää erot valitun ja nykyisen version kesken tästä sivusta.

Linkki vertailunäkymään

Both sides previous revisionEdellinen revisio
Seuraava revisio
Edellinen revisio
kilpailut:2014:kkesittely [15/03/14 17:25:56] heidikilpailut:2014:kkesittely [06/05/14 15:32:21] (nykyinen) – ulkoinen muokkaus 127.0.0.1
Rivi 1: Rivi 1:
 ====== Keilakunkku 2014 Voittajaesittelyt ====== ====== Keilakunkku 2014 Voittajaesittelyt ======
  
- =====seniorit =====+=====seniorit ===== 
 + 
 +==== Laura Rinne ==== 
 +  
 + 
 + 
 +{{  :kilpailut:2014:img_7904-001.jpg?400|}} 
 + 
 **Kuka olet? (nimi, kotipaikka, ikä ja ammatti)** **Kuka olet? (nimi, kotipaikka, ikä ja ammatti)**
 Laura Rinne (os. Kallioinen), Uusikaupunki, 31 v. tallivastaavana  Wasaborgin tallilla, koulutukselta myös lähihoitaja. Laura Rinne (os. Kallioinen), Uusikaupunki, 31 v. tallivastaavana  Wasaborgin tallilla, koulutukselta myös lähihoitaja.
Rivi 34: Rivi 42:
  
 ===== Juniorit ===== ===== Juniorit =====
 +
 +==== Otsikko ====
 +
  
 {{ :kilpailut:2014:idakallioinen.jpg?300|}} {{ :kilpailut:2014:idakallioinen.jpg?300|}}
Rivi 74: Rivi 85:
  
 Hyvin järjestetyt kisat, joissa on rentoa aloittaa kausi. Tähän pitää mainita myös, että puffetti on hyvä!! Hyvin järjestetyt kisat, joissa on rentoa aloittaa kausi. Tähän pitää mainita myös, että puffetti on hyvä!!
 +
 +===== Aloittelevat Aikuiset =====
 +
 +==== Henri Rinne ====
 +
 +{{ :kilpailut:2014:henririnne.jpg?300}}
 +
 +**Kuka olet? (nimi, kotipaikka, ikä ja ammatti)**
 +
 +Henri "Hepa" Rinne, Uusikaupunki, 38 v, kanalatyöntekijä.
 +
 +
 +**Hevosesi? (nimi, ikä, rotu, kotitalli&    kaverit, taustaa ja tulevaisuuden suunnitelmia)**
 +
 +Niemenpellon Mimosa on 14-vuotias shetlanninponitamma, jonka osaamisalue ei pelkästään ole valjakkoajoa. "Mimmu" on monitaituri, joka on menestynyt mm. estekisoissa, raveissa, agilityssa ja tietenkin valjakkokisoissa. Mimmu viihtyy kaikissa vauhtilajeissa. Mimmu asuu Uudessakaupungissa Wasaborgin tallilla, jossa hänen omistajansa Veera Valtanen pitää hänestä tarkkaa ja hyvää huolta. Tarhakaverina Mimmulla on tällä hetkellä toinenkin vauhtihirmu Stonecastle's Wild Prince, joka myös "Vilinä" tunnetaan.
 +
 +Mimosan kanssa olen ensimmäistä kertaa kisannut valjakkoa Loimaalla maratonkisoissa. Valjakkokärpänen puraisi minua v. 2012, kun olin maagroomina vaimolleni Lauralle Urjalassa Baltic Cup-viikonloppuna. Sen jälkeen olen pääsääntöisesti ollut groomina ja ajellut omaksi ilokseni, kunnes viime kaudella innostuin kisaamaan itsekin. Nyt se on ollut sitten menoa! 
 +
 +Tänä vuonna on tarkoitus aloittaa kilpaileminen aluetasolla ja ajaa itse ensimmäinen kokonaiskisa Minx-ponilla. Aion myös jatkaa valmentautumista Sari Vileniuksen taitavassa opissa.
 +
 +**Arkirutiinisi?**
 +
 +Arkisin kello herättää kuuden tienoilla ja siitä singahdan kahvinkeittoon. Töihin menen kahdeksaksi, mutta vaadin aikaa herätä, koska olen aamutoimissani niin hidas . Työpäiväni kulutan naapurikaupunki Laitilassa kanalassa yhtenä kukkona tunkiolla eli toisin sanoen vastaan 18 000 kanan hyvinvoinnista. Muuta vapaa-aikaani vietän tallilla ajellen poneilla ja korjaillen paikkoja, näyttelen tai harjoittelen teatterissa tai vain öllöttelen kotona.
 +
 +**Taktiikkasi voittosuoritukseen?**
 +
 +Tiedän, että Mimosalla riittää vauhtia, joten ei tarvitse kuin vaan antaa mennä . Toki yritin ajaa mahdollisimman tarkasti ja vakaalla kädellä, ettei poni itse joutuisi arvailemaan mihin ollaan menossa (senkin se kyllä osaa). Varastoon jäi vielä paljon vauhtia, jota tarvittaessa käytetään :D
 +
 +**Ajatuksesi Keilakunkku-sarjasta?**
 +
 +Keilakunkku on hyvä tapa aloittaa kilpailukausi, että pääsee kokeilemaan millä mallilla hevonen ja kuski itse on sekä pääsee harjoittelemaan kilpailutilanteessa keskittymistä yhteisen sävelen löytymiseksi.
 +
 +
kilpailut/2014/kkesittely.1394904356.txt.gz · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:31:52 (ulkoinen muokkaus)