Käyttäjän työkalut

Sivuston työkalut


kilpailut:2017:3007kutsu

ALUSTAVAA KUTSU RUNKO HAHMOTELMAA

KILPAILUKUTSU versio 1 16.1.2017 MAASTOTAITORATSASTUS JA MAASTOTAITOAJO- HARJOITUSKILPAILUT Hessi-tallilla Urjalassa sunnuntaina 30.7 2017 klo 12.00 alkaen.

Kilpailuluokat

Luokka I Maastotaitoajo, helppo - ohjasajaen Tehtävät sijaitsevat kentällä sekä maastossa.

Luokka 2 Prix de Hööks Maastotaitoajo, helppo – kärryillä Tehtävät sijaitsevat kentällä sekä maastossa.

Luokka 3 Prix de Kohti Kuninkuusraveja /Vermo 4-6.8. Maastotaitoratsastus, helppo. Avoin kaikille Alle 12v ratsastajilla avustaja oltava mukana maastossa. Tehtävät (max. 16) kentällä ja maastossa.

Luokka 4 Prix de Hööks Maastotaitoratsastus, vaativa. Avoin kaikille Tehtävät (16) sijaitsevat kentällä ja maastossa. Sisältää askellajikokeen.

Luokka 5 Maastotaitoratsastus, helppo, maasta käsin taluttaen tai ohjasajamalla Avoin kaikille.

Taluttaen osallistuttaessa hevosella oltava suorituksen aikana suitset päässä.

Moniotteluluokkana kilpaillaan luokat 2 ja 3. Moniottelussa on tarkoitus ratsastaa ja ajaa tehtäväradat. Ohjastaja tai ratsastaja voi olla eri henkilöitä, mutta hevonen on oltava sama. Luokkiin I ja II voi kuitenkin osallistua pelkästään ajaen tai ratsastaen. Kilpailussa sovelletaan Maastotaitoratsastuksen sääntöjä § 022 – 031 Tehtävärata sisältää enint. 16 maastotaitotehtävää, reitin pituus n 1.0 km. Ratsukot ja valjakot arvostellaan erikseen. Ei ihanneaikaa. Tehtävältä toiselle siirryttäessä askellaji on vapaa ellei tehtävissä erikseen siitä mainita. Kilpailussa arvioidaan hyvää yhteistyötä, rauhallisuutta ja levollisuutta hevosen kanssa eri tehtävissä.

Erityismääräykset 1. Ratsastajilla ja ohjastajilla pitää olla voimassa oleva ja ratsastuksen/ajon kattava vakuutusturva. Suositeltavana Suomen Ratsastajainliitto ry:n alaisen ratsastusseuran jäsenyys.

2. Turvaliivin käyttö on alle 18v osallistujille pakollinen ja muillekin suositeltavaa.

3. Ilmoittautumiset Su 23.7.2017 mennessä Heidi Sinda heidi.sinda@hessitalli.fi Tallin osoite: Kyläsuontie 43 31720 Urjalankylä. Päiväkarsinapaikoista tiedustelut heidi.sinda@hessitalli.fi

4. Ilmoittautumis- ja lähtömaksu 15€. Hessi-talin hevosvuokra 15€. Moniotteluun osallistuminen (ajaen ja ratsain) 25€.

5. Kilpailuissa hevosella sallitaan seuraavat kuolaimet; nivel-, kolmipala- sekä suorakuolain. Materiaalina kumi ja/tai metalli. Apuohjista sallitujja ovat ainoastaan vapaajuoksuiset martingaalit.

6. Tehtäväkuvaukset ja ratapiirustus on nähtävillä Hessi-tallilla ja Fb maastotaitoratsastus/maastotaitoajo –ryhmässä 21.7. mennessä. Lähtölistat nähtävillä em.paikoissa 25.7. mennessä

7. Ratsastus- ja ajoluokkaan osallistuvat suomenhevoset palkitaan erikseen ja paras suomenhevonen, joka suorittaa ajo- ja ratsastusluokan hyväksytysti ja parhaalla pistemäärällä, palkitaan lisäksi Moniotteluloimella. Palkitsijana Suomenhevosliitto ry.

8. Ilmoittautuessasi kerro luokan lisäksi hevosen nimi, ikä, rotu sekä ominaispiirteet ja luonnekuvaus. Kerro ratsastajasta/ohjastajasta nimi sekä haluttaessa ikä, hevoskokemus ja muuta mielenkiintoista.

9. Kilpailukanslia aukeaa klo 10 Ilmoittaudu kilpailukansliaan viimeistään tuntia ennen kilpailun alkua. Rataan tutustuminen klo 11

10. Kilpailun johtajana toimii Heidi Sinda, tuomariston pj Heikki Mikola

11. Paikalla Hessi-tallin buffetti maukkain antimin.

12. Yhteistyössä Hööks, Vermon kuninkuusravit 4-6.8., Criollo-rehut, Hämeen hevosjalostusliitto, Suomenhevosliitto

13. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin. Tervetuloa!

kilpailut/2017/3007kutsu.txt · Viimeksi muutettu: 19/07/17 19:39:00 / heidi