2006:apassionata_retki

Retki Apassionata hevosshowhun Hartwall Areenalle

UrHun retki 10.2.2006
(Hartwall Areena)

Liput
Norm. 29 €/ lapset, nyt 25 €
Norm. 49 € /aikuiset, nyt 45 €

UrHu hoitaa yhteisbussin!
Vielä 10 lippua jäljellä, varaa omasi heti Heidiltä 040-5861 937


Apassionata -Euroopan suurin hevosgaala

Apassionata on Euroopan menestyksekkäin hevos- ja ratsastusnäytös, jonka näki edelliskautena yli 500 000 katsojaa. Nyt Apassionata palaa uudella ohjelmistolla: ”Ovations”. Siinä missä viime kauden kiertue keskittyi hevosista jaloimpiin, barokkihevosiin, Apassionatan uusi ohjelma vie katsojan tutkimusmatkalle ympäri maailmaa. ”World of Horses - Horses of the World” (Hevosten maailma - maailman hevoset). Tämä on otsikko, jonka alle olemme koonneet vaikuttavan joukon tunnetuimpia ja ainutlaatuisimpia hevosia kautta maailman.

Apassionata on varsinainen tunteiden räjähdys. Ihmisen ja eläimen välinen intohimo on tuskin koskaan esitetty näin ylitsevuotavalla tavalla. Tämä esitys on todellinen koko perheen tapahtuma joka soveltuu kaikille, jotka ovat hevosten lumoissa. Villien kosakkien, taitavien quarterhevosten, viisaiden friisiläisten, Camarguen kiehtovien villihevosten, upeiden kylmäverihevosten, ylväiden andalusialaisten ja jalojen lusitanojen kautta katsoja pääsee ihailemaan hevosten maailman loputonta vaihtelevuutta.

Apassionata on henkeäsalpaava näytelmä. Jalot ratsut, ensiluokkainen hevosmiestaito sekä yhdistelmä upeasti värittyneitä, autenttisia pukuja, elävää laulua sisältävää musiikkia ja hämmästyttävät valoefektit luovat esitykselle täydelliset puitteet ja aidon tunnelman.


Käykää katsomassa lisätietoja esim.

http://www.welldone.fi/apassionata/show.asp

2006/apassionata_retki.txt · Viimeksi muutettu: 06/05/14 15:32:20 / 127.0.0.1